Ce este P.A.C.E.?

P.A.C.E. – Parinti in Armonie si Copii Entuziasti este o organizatie independenta, neguvernamentala si non-profit, infiintata cu scopul de a initia, organiza si sustine activitati educationale, de nutritie, de voluntariat, culturale sau civice, ai carei beneficiari directi sunt copiii si parintii.

Asociatia P.A.C.E. are ca obiective initierea, organizarea si sustinerea de proiecte, ateliere, programe educationale pentru copii, tineri si adulti, menite sa descopere si sa valorifice nevoile si abilitatile particulare ale fiecaruia.

Esenta acestui concept este simpla si se regaseste in insasi denumirea lui:

P.A.C.E.: Parinti in Armonie, Copii Entuziasti.

Credem cu tarie ca (re)gasirea armoniei depline de catre parinti cu ei insisi, dar si unul cu celalalt, este premisa obligatorie, iar adesea, chiar suficienta, pentru armonia propriilor copii.

Pentru vara anului 2017, Asociatia P.A.C.E., lanseaza in lunile iunie si iulie programul Tabara P.A.C.E., adresat familiilor cu copii interesate de un stil de viata sanatos si educatie alternativa.

Este un concept lansat in premiera si unic in Romania: tabara cu hrana sanatoasa si elemente de educatie alternativa atat pentru copii cat si pentru parinti!

Programul este realizat beneficiind si de sprijinul Asociatiei Alternative Pedagogice (APA), infiintata de prof. dr. Marcel Capraru, asociatie care a participat la numeroase proiecte europene si nationale in domeniul educatiei alternative.